Nästan två veckor sedan sist!

Jobb och jobb!

Jodå, det har gått lite tid sedan sist, men som vanligt är det är det mycket jobb också. Jobblivet är väl inte så där värst jätteroligt. Det händer inte så mycket... ehum... förutom att jag föll från en trappstol förra helgen. Jag gick på "studiebesök" på ett nattpass. Eftersom det kändes dumt att bara stå och glo valde jag att hjälpa till med lite smådetaljer. Skulle fylla på en sak och fick därför gå till lagret ... eftersom jag inte är speciellt lång av mig fick jag använda mig av en trappstol. Allt gick ju bra på uppvägen, men när jag skulle ner blev det en liten felbedömning. Jag hade ställt stolen lite snätt och hade glömt det. Jag klev dessutom ner med fel fot... Samtdigt som jag letade efter ett trappsteg släppte jag vikten och ramlade pladask i backen. Slog mig i ryggen, på ena armen och ena skinkan fick sig en rejäl smäll. Det var så klumpigt gjort av mig så jag låg på golvet och asgarvade hur länge som helst. Först fick jag känna efter som jag kunde röra tår och armar etc. Vilket jag kunde! Märket på ryggen hade jag bara i några dagar och blåmärket på armen har i pincip försvunnit. Dock blåmärket på ena skinkan fick kvar i sin helhelt. Det är nog det största och värsta blåmärke som jag har haft genom tiderna. OMG!!! hahha, jag skojar inte då jag säger att var ca 15 cm i diameter. Det var som att jag hade en "inbyggd" tennisboll där. Spanking var definitivt inte något att tänka på. hahahhaha...


Semestertripp, släktträff och party!

Nåja, fick höra förra veckan att Mamsen och company inte skulle åka söderöver som de brukar göra den här tiden varje år. Detta gjorde mig lite besviken faktiskt. Hade räknat kallt med att de skulle åka. Då var tanken att kära bror och jag skulle göra trippen tillsammans. Dessvärre skulle brorsan inte heller åt... min plan var att plocka upp Syster Yster på hemvägen. När jag kom på den eminenta idéen tyckte jag att jag kunde låna en bil och åka neröver själv och plocka upp Syster Yster...  Till min stora förvåning så hade hon redan bokat biljett för uppresan. Pfft!!! Tala om kommunikation inom min familj! grr... jag blev lite less! På gott och ont var det ju bra att det blev som det blev för då bestämde jag mig för gratis kattvakt. ha.... Jag räknar kallt med att min kära familj nu ska vara kattvakt då de inte vill åka på semester, annars hade jag försökt lösa kattvakten på annat sätt. Nu har jag kommit på idéen om att Syster Yster kan bo i min lägenhet med mina två vilddjur.... eller så får de ta med sig mina vilddjur dit de ska, om de åker iväg någonstans. Själv bokade jag mig en tågbiljett neröver. Det ska bli ytterst intressant att åka i år. Hoppas att många frågetecken rätas ut, då det gäller min lilla "stjärna" som finns där nere.

Kärlek

På tal om kärlek och Stjärna! En kompis gav mig något att tänka på igår. Vet inte om det var en kärleksförklaring eller vad det var... men det kändes som om jag skulle fortsätta mitt liv med min Stjärna där nere så är det "slut" med min kompis. Jag fick stränga order om att inte flytta någonstans också.... Men det kan ju inte bli slut mellan mig och min kompis för en sådan anledning, eftersom vi bara är kompisar och inget annat. Han gav mig lite att tänka på. Lite enkelt kan man säga att det är snurr snurr i mitt huvud.

I veckan som gick fick jag även min stora klätterställning som jag la ett bud på för någon vecka sedan. Båda katterna tyckte om den. Knuttis föredrar att ligga i "hängmattornar" i stället för i de små husen, även om han brukar ligga i husen emellanåt. Gumma brukar ligga och sova i husen, det tycker hon är mysigt.

Godnatt

Nåja, nu ska jag slänga mig i sängen och sluka lite energi inför morgondagen. Morgondagen är sista dagen före min vecka med semester. Sedan får vi se hur det blir med jobb och sådant, jag är fortfarande kvar. heh... jag verkar ha blivit en i familjen nu. Men man vet aldrig. Sussa nu!


På återseende!

Anpassad sökning
RSS 2.0