Morgonstund

Hur trött jag än är så här på morgonskvisten så kunde jag inte motstå att ta en bild på den vackra himlen som jag såg när jag tittade ut. Jag gladde mig med att det fortfarande är ljust ute när man kliver upp. Snart går vi mot mörkare tider, snart och snart... vi är påväg med stora steg. Om inte alltför länge är det kolsvart den här tiden på morgonskvisten. Klockan är rund 06.00 och jag ska snart pallra mig iväg till jobbet. Inte alls motiverad om jag får vara ärlig. Tror nog att alla som känner mig vet att jag inte är någon direkt morgonmänniska.

När jag kommer hem blir det en power nap och sedan ska jag njuta av min ledighet, får se om det kanske kan bli en film eller så. Dock blir det nog någon from av mys ikväll, bara för att jag inte har några lediga helger att mysa till. :) Då får man ta mys inför de lediga dagar man får under veckan. Det blir ju inte riktigt samma som till helgen, men det duger. :)

Nåja, nu är det dags! att bege sig mot jobbet!

På återseende.





Upp före kråkorna!

Imorgon gör jag sista dagen på den här sk arbetsveckan, dvs i min arbetsvärld; där vi inte har normala veckor. Gissa så jag ska njuta av min ledighet på onsdag. Jag har svårt att se att jag kommer att behövas, men man vet ju aldrig oh ska väl aldrig gå händelserna i förväg. Dock har jag jobbat rätt mycket senaste tiden så jag borde inte behöva bli utringd för jobb. Men å andra sidan har vi personalbrist. Sååå!!!!

Problematiken för morgondagen är att jag är jäkligt pigg just nu och klockan är kring midnatt. Dock kommer jag inte vara lika pigg när klockan skriker imorgonbitti: Stig upp!!! Stig upp NUUUU!!! Nåja, jag motiverar mig med att jag får sluta relativt tidigt. Så det blir att skynda sig hem efter jobbet och ta en power nap så man kan ta tillvara på ledigheten. :)

De senaste två dagarna har varit späckad med jobb. Det har varit typ knock out när man kommit hem. Men men, nu vankas det ledighet. :D




På återseende! Natti natti! :)

Lördag och popcorn

Lördag den 17/9 idag... och jag mumsar popcorn idag. Det är nog kanske 5-6 år sedan jag åt popcorn sist. Det kanske är ännu längre sedan, kommer inte ihåg. Länge sedan i alla fall. Dagen till ära har jag jobbat hela dagen. Gott det, slapp ju bekymra mig om vad jag skulle hitta på. :)

Eftersom jag inte har någon helgledighet numera (sällsynt) tänkte jag att jag i alla fall skulle unna mig något gott. Det är ju trots allt lördag. Så, det fick bli lite popcorn. Mina kära missekissar blev jättekonstiga när jag startade micron och det började poppas! Japp, jag kör med micropopcorn, bara för att min popcorngryta har blivit förstör sedan X antal år sedan. :( Det var något som glömde grytan med popcorn i på plattan, utan att ens slå av plattan.... och det var inte jag. ) Då får det bli micropopcorn, det funkar ju det med och det blir ju nästan lite godare än popcorn man gör själv...

Hur som helst... Katterna blev jätteroliga, de började nosa i luften. De hade aldrig känt popcorndoft tidigare så självklart blev det intressant. Knuttis var väldigt nyfiken på ett popcorn när jag hade hällt upp i skålen. Som vanligt ramlade det något utanför och jag försökte fånga akten på bild. hahahaha...



Når man inte från golvet kan man ju alltid hoppa upp på bordet! :)
Scrollis och Knuttis inpekterar ett popcorn. :)




Åsså min privata popcornskål! :D




Så nu ska njutas av lite popcorn och TV-tittande och sedan blir det sängen.



På återseende! :)

Tråkig nattmacka!

Inte länge sedan man kom hem från jobbet. Det krävs lite nedvarvningstid för mig. Speciellt om kvällen varit stressig. Idag kan man då säga att det blev lite hett om öronen mot slutet. Ett tag trodde jag att kvällen skulle bli skonsam, men verkligheten knackade mig ganska snabbt på axeln och påminde mig om att det är faktiskt jag som jobbar. Jag är inte den som har tur... kan man lugnt säga. :)

Nåväl, nu ska jag snart hoppa i säng och ladda batterierna för morgondagens jobb. 9 timmars pass är ju alltid superkul på en lördag, speciellt då det sträcker sig över hela dagen. Man hinner inte göra något innan dagen börjar och man hinner inte göra något efter att man slutar..... jooo, klart man hinner, om man är ledig dagen efter vill säga. Men jag får jobba! Jag är lycklig jag. Slipper ju fundera på vad jag ska hitta på eller vad jag ska se för film. hehehe... Ibland får man försöka se det positiva i det hela. ;)

Innan jag ens kommer på tanken att dejta John Blund ska jag klämma i mig en tråkig nattmacka. Hade inget bättre pålägg än kaviar. Kaviar kan förvisso vara gott, men känns lite tråkigt ibland. Man tagar vad man haver som det heter. Jag hann inte med att käka någon middag på jobbet så blir så illa tvungen att stilla min hunger nu när jag har kommit hem. En tråkig nattmacka får det alltså bli!


Sov gott där ute i vårt avlånga eller i världen! :)

På återseende!

Höst

Kan bara konstatera att sommaren har sprungit förbi och nu är det höst igen. Ja, jobbfronten flyter på med massor av jobb så man blir helt slut. Man ska väl inte klaga utan vara glad att man faktiskt har ett jobb att gå till, även om det många gånger kan vara väldigt jobbigt. :) Men, man ska plågas för att kunna uppskatta de bra dagarna i livet. ;)

 

Kärleksfronten.. hmmdidum... Skulle väl kunna skriva en story där, men jag gör det kort. Det blev inget sammanboende. Kände att allt började inkräkta på min lediga tid alltför mycket. Jobbet tog den mesta energin så allt blev bara jobbigt i slutändan. Någonstans måste man följa magkänslan även om en del säger följ hjärtat. Så här i efterhand tror jag nog att jag gjorde ett bra val som valde att bryta med vinter/vårens kärlek. Förvisso betyder han fortfarande väldigt mycket för mig... men det räcker inte. Känner att jag kan inte vara med någon för att vara snäll heller.

 

Med åren som singel har jag nog blivit lite bortskämd med att ha min egen tid och mitt utrymme och min röra. Jag känner och tycker att den dagen (om den kommer) då jag ska bli sambo på nytt... då ska det flyta på utan att man behöver uppmärksamma varje rörelse i förhållande. På något sätt ska det kännas bra att vara tillsammans på heltid i så fall. Man ska vilja vara i närheten av varandra men kanske inte sitta klistrade... Jag vet inte! Jag vet bara att jag behöver min space!!! Jag behöver mitt liv!!! Jag kanske är lite ego och lite krävande på mina rutiner, men det är jag i ett nötskal. :) Älska mig som jag är! :)

 

Livet går vidare så är det! Jag tror mycket att är det tänkt så blir det... annars blir det inte!

 

Har haft äran att ha Rex hos mig över älgjaktsperioden. Det var riktigt nice! Hade mer eller mindre glömt att han var här förra hösten och träffade missekissarna. Allt funkade super den här gången. Knuttis och Rex blev bästa vänner i slutändan. Sorgligt nog kom husse och hämtade Rexpojken! Men men... Vi har liksom kommit överens om att Rex ska bo där borta... och jag är inte den som vill bråka.

 

 

Nu är det snart dags att förbereda sig för ett lite kvällspass på jobbet. Härligt det! :)

 


På återseende!

 


Ps. Ska försöka skriva lite oftare. :)

Anpassad sökning
RSS 2.0