Hos Exet!

Jihooo! Då var man framme hos exet sedan ett X antal timmar sedan, rättare sagt på fredagskväll. Nu har det ju hunnit bli lördagsmorgon. Kan knappt vänta tills jag kan åka hem igen... hem till min lägenhet. Ok, så jag har stökigt, men det är ju rena rama välstädningen iförhållande till detta. Nu kommer jag ihåg varför jag valde att flytta. Nog för att han hade ansträngt sig lite för att jag skulle komma, men inte nog mycket. Jag blir helt slut! Tack och lov var golvet städat så att det inte berör hundarna så mycket. 

Jag har bara varit här några timmar
och jag känner redan en stor tristess och inlåst. Inte för att jag är ute och ränner en massa när jag är hemma hos mig, men jag har möjligheten. Det är nära till allt och framförallt så finns det gatlyckor där och folk. Här i skogen är det dött och tråkigt. Ingen bil har jag heller så jag kan åka någonstans. Blääää!!

Jag skulle gärna vilja åka hem på Söndag, problemet är bara att det går inte bra buss härifrån. Det går en på morgonskvisten, men då måste jag åka till H-sand och åka hemöver därifrån. Det är ju drygt, det blir ju en extra färd på 2 timmar. Skit också! Jag har dock ingen lust att vänta tills på måndag. Nu står jag lite i valet och kvalet.


Hur som helst
hade jag ialla fall tur när jag åkte hit. Tanken var att jag skulle ta en tidig buss, så jag kunde komma hit tidigare. Dessvärre var jag så trött när jag vaknade så jag valde att sova en stund längre. Lite tur i oturen var det, eftersom en av de tidigare bussarna råkade ut i en olycka. Jag hade kunnat vara på den bussen. Lite skrämmande är det när jag tänker efter.

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5148132


Jag funderar på om jag ska ta och anstränga mig lite imorgon och se om det finns några fler grejor hem. Frågan är bara hur jag ska få med dem. Jag tog ju bara med ryggan med ett ombyte och plats för datorn.

Om jag hade haft ett hus så hade jag def tagit med mig både Fritz (katten) och Rex (hunden). Nu bor jag inte i hus och då blir det genast besvärligare när de är van att få vara ute, speciellt katten. Han skulle nog käka upp mina kattungar som jag har hemma hos mig. Jäklar vilket monster han är Fritz. hahah... men go!!


Tänk om jag skulle träffa någon ny med hus? som har samma intressen som jag. Det skulle vara utmärkt! Jag skulle vilja ha ett enplanshus. Vill inte ha två vånigar, även om det är det bästa. Jag är alldeles för lat för att dra dammsugaren mellan våningarna och skurgrejor. Det påminner mig om att jag måste försöka införskaffa en ny dammsugare, en pås-lös en. Den jag har, som är mammas och deras gamla skräp kommer inte överens med mig. Förvisso har jag min självgående, men behållaren till den är så liten att den måste tömmas konstant. Den måste köras så ofta om den ska fylla sin funktion. Jag fattar inte att de inte gjorde behållaren större. Borde kanske använda den oftare.. hahaha... Det är väldigt smidigt! Vill ha en diskmaskin också! grr...

Jaja, nu ska jag se om jag kan blunda en stund!



På återseende!

Tröööttt!!!

Vet inte riktigt var energin har tagit vägen. De sista dagarna här har jag kännt mig lite off. Förvisso har jag jobbat sedan sist.... jobb och jobb.... arbetspraktik i syfte att lära sig ett arbeta alternativt för att få ett jobb. Även om jag "bara" har praktik så försöker jag ändå engagera mig så mycket som möjligt. Jag skulle tro att jag skulle jobba hårdare om jag skulle ha varit anställd, men nu är jag inte anställd och vem vet om jag blir det. Just nu vet jag inget mer än att min prakik är förlängd med 3 veckor på gott och ont. Helst skulle jag ju vilja veta hur det blir, men jag vill inte ligga på heller. Alla på stället är väldigt snälla, tålmodiga och hjälpsamma... men mer eller mindre så är det deras åsikter som är avgörande och jag känner mig mer eller mindre som en liten inkräktare emellanåt... och det är till viss del föreståeligt, de är ju rädd om sina jobb och vill ju hålla i dem med näbbar och klor.

Just nu känner jag mig inte så stor! :oS


Till helgen är jag helt ledig, ganska skönt.... det som känns jobbigast är att jag har lovat ta hand om mina hundar, som är hos mitt EX. Han själv kommer vara bortrest. Jag kommer inte se honom just något. Möjligen på söndagkväll och måndag, dvs om jag stannar till på måndag. Vet dock inte om jag har så stor lust till det. Det skulle vara bäst om jag hade hela måndagen på mig att vila ut. Jag antar att jag kommer vara helt slut på Måndag när jag kommer hem och det kommer förstås att påverka mitt jobb. Men men... det är bara att bita ihop, det finns inget annat att göra.

Nåja, nu ska jag pallra mig i säng och kliva upp tidigt imorgon för att fixa och dona lite innan jag ska åka. (Det förutsätter att Exet kommer ihåg att sätta in pengar till bussen.... annars blir det ingen hundvakt och då kan han inte åka iväg heller.)

Sussa sussa!!


På återseende!

Oh my, oh my, oh my!

Jaha, jag trodde att min sista dag på jobbet var kommen i måndags. Så var det tydligen inte. Snarare fick jag en förlängning av min praktik. Inget som jag är direkt förtjust i, med tanken på den bittra eknomin. Dock överväger målsättningen högre... jag accepterade ytterligare 3 veckor på min praktik. Det finns 3 växlar på mitt jobb, 1, 2 och 3... tydligen ligger jag bara på 1an. Om jag då skulle få anställning skulle det inte bli så bra. Nu är målsättningen att jag ska hitta 2an... när jag väl har hittat den, vilket jag hoppas att kunna göra så får jag jobbet. Egentligen har det varit lite svårt för mig att hitta 2ans växel då jag alltid har haft någon av de andra som har backat upp mig hela tiden. Jag har inte behövt ta ansvar. Plus att jag har inte behövt jobba så hårt heller. Nu är det dock slut på "semestern"... nu måste jag bevisa att jag kan varje dag fram till praktikens slut. Det räcker inte med att vara snäll och trevlig. :)

Det är ju ett bra jobb, det är ju varierande och roligt även om det är stressigt. Jag behöver inte tänka på jobbet när jag kommer hem, utan det jag kan lämna jobbet när jag kliver utanför dörren. På så sätt är det ju lättsamt.

Nåja, vi får se vad det blir.. nu ska jag kämpa vidare dess kommande 4 veckor.



********

Åååå... nästa vecka får jag träffa mina hundar. Då ska jag få ha dem hos mig i en vecka eller så alt, att jag hittar någon som kan hoppa in i stället för mig nästa helg.... så att jag kan få ledigt och åka ner till dem. (den varianten skulle ju bli billigare, men men...  vi får se hur det blir.

Har inte sett hundarna sedan maj förra året. Jösses så lång tid och visst svider det, men jag vet att de har det bättre i långa loppet där de är nu.

Nytt år och halvägst in i Januari!

Oj, så tiden går snabbt...

Julen är precis passerad, likaså nyårsafton och nyårsdagen. Sedan sist har jag inte gjort så mycket annat än att jobba och slappa. Jag har kännt mig mest off om jag ska vara ärlig. Har ingen riktig ork till att göra något... det finns massor jag vill göra, men jag kommer liksom inte till skott.... kan jag ärligt säga att det finns massor jag måste göra men orkar inte. Jag vet inte var min energi har tagit vägen, den som jag hade för X antal år sedan.

Saker som jag skulle vilja göra:

Måla bord och stolar i svart.
Byta gardiner
Baka
Laga mat - storkok.
Ge ny blomjord och krukor till mina blommor (sedan katterna har försöka mörda dem).
Måla och teckna. :o(

Saker som jag måste göra:

Plocka undan grejor - organisera
Dammsuga
Dammtorka
Skura
Ge badkaret en omgång.
Tvätta!

Vad enkelt det är att säga, jag orkar inte!!! Jag gör det imorgon...

Nåja, vi börjar nästa vecka. :oP

**********


Snart lider min praktik mot sitt slut och det börjar bli läge att få veta om det blir en fortsättning eller inte, bara lite drygt 2 veckor kvar på praktiken.. jag hoppas på jobb men med färre timmar. Jag kan gå 6 timmar i stället för 8.

Det återstår att se. Jag får nog jobba extra tänker jag... någon gång ibland... kanske. Kan ju alltid hoppas! :o)

Jag pratade med Pi idag, jag undrade om han hade tänkt sig till Newcastle, men det verkade inte så... han hade en annan plan. HUH!! och planen var ev att komma hit upp och hälsa på. Hmm.. Jag sa, självklart, det är bara att komma. Han hade kollat lite på resor hit upp... Coolt! Vi får väl se när och om det blir, men visst vore det roligt. Absolut!


Ugh, jag måste ringa H-sand om studierna också... ärligt talat har jag ingen lust att slutföra studierna överhuvudtaget. Jag antar att jag måste bara för att det är så lite kvar.. jag ska be dem skriva in mig på denna termin också. Men det kommer def inte bli någon energi över till dem om jag måste jobba. I så fall måste jag jobba färre timmar. Då funkar det absolut inte med 8 timmars arbetsdag. Nåja, vi får se vad det blir.

Det känns lite pinsamt att skriva in mig på nytt när jag har gjort det så många gånger och inte slutfört kursen. Slött!!! Dålig stil! Men har man ingen energi går det inte.. och nu senast berodde allt på taskig ekonomi också. Kunde inte åka ner och slutföra kursen heller... :o(


Nåja, vi får se vad det blir. Till att börja med ska jag jobba imorgon men först ska jag ta ut min jansson från ugnen. Blev så sugen på jansson och jag var tvungen att göra något innan grädden springer iväg av sig själv.
Imorgon måste jag försöka göra något av min kassler innan den springer väg också.... eller så borde jag lägga in den i frysen och åtgärda den någon gång nästa år. hahaha...

Kanske dags att uppsöka en läkare!?

Om jag kommer ihåg ska jag faktiskt ringa imorgon. Inte så lätt när man har taskigt minne. :o(


Nåja, gott nytt år och på återseende!







Anpassad sökning
RSS 2.0