En månad!

Det har nästan hunnit gå en månad sedan sist. Oj oj så tiden springer iväg. Ibland vill man bara dra i nödstoppen och stanna upp för en stund. Sedan sist har jag hunnit vara och hälsa på syster yster och även spenderat en vecka i H-sand pga studier. Det var roligt att få hälsa på Syster yster, synd bara att jag inte hade längre tid på mig och samt en bil att tillgå. Kändes som en väldigt kort snabbvisit, men definitivt värt det. Någon släkt hann jag ju inte med att träffa tyvärr. Hoppas dock att det kan bli fler vändor inom snar framtid.

Många vändor har det dock blivit men min "dejt". Vi har hunnit träffats en hel del under den månad som gått. Till och med att vi spenderade Alla hjärtans dag tillsammans med ostbricka och vin. Mycket trevlig måste jag säga. Fortfarande står vi fast besluten att kalla vår relation för "vänner med väldigt goda förmåner". Vi får dock se vad framtiden säger. hehe... På fredag blir det tacos hemma hos honom. Ser vi fram emot! :) Till veckan blir det väl jag som får bjuda på lunch, speciellt när jag jobbar kväll och vi inte kan träffas. De flesta dagar innefattade kvällspass.

Någonstans emellan dejtandet och jobbet måste jag klämma in lite studier. Just nu känns det inte så jätteroligt eftersom jag och CSN är lite oeniga om poängen. Men, det är ju de som bestämmer i slutändan. Jag behöver få in 7 hp  för att få studiemedel den här terminen. Med andra ord så känns läget lite komplicerat. Det är dyrt att åka iväg till H-sand för att deltaga under inneveckorna, det är också kravet för att man ska få gå kursen också. Känns lite hopplöst. Känner inte att jag har råd riktigt att åka till H-sand ca 1 gång i månaden utan att ha stöd från CSN, vet inte riktigt hur jag ska lösa situationen just nu. Jag har förvisso snart 15 hp, enda bekymret är att jag får ingen respons från läraren. Lite drygt!! Så fort jag få respons från läraren från förra kursen så har jag möjlighet att få mina poäng. grr...

Det känns lite som att jag måste välja bort bildkursen om jag inte får in dessa 15 hp. grr... Helst vill jag ju inte det, men det är kanske ett måste. Något jag får fundera på ett tag, har ett tag på mig.

Nåja, nu är det slappa som gäller. På återseende!


Anpassad sökning
RSS 2.0