Besök hos Pappa / shoppingtripp!

29/4 Torsdag!

Har varit ledig idag och dagen började med att pappa ringde och väckte mig. Vi hade bestämt att jag skulle komma och hälsa på, han tänkte höra när jag skulle dyka upp. Kring ett två tyckte jag var ganska rimligt. Sagt och gjort, jag var tvungen att masa mig ur sängen och vakna till liv.

När jag hade kommit halvvägst ringde papsen igen för att höra om jag hade kommit mig iväg, det tar ju ändå en stund att köra. Man får väl säga att jag var ganska duktig på att planera tiden, var nog framme vid ca 14.00. De mötte upp mig för att visa vägen.

Dagen till ära bjöd de på smörgåstårta, jag tyckte inte att det var nödvändigt för dem att planera något speciellt. Jag kan tänka mig att smörgåstårtan kostade en hel del, jag är säker på att de hade fått det till ett billigare pris om hon hade gjort den själv. Nåja, pappas kvinna är väldigt gullig och väldigt omtänksam. Är så glad att pappa har träffat henne. Nästa gång vi träffas ska jag bjuda dem på middag så enkelt är det.

Jag var där i några timmar bara och sedan bestämde jag mig för att tänka på refrängen och åka hem. Innan jag åkte hem passade jag på att handla lite, dels mat och dels kattleksaker. Jag passade också på att spana på en ny cykel, och jag funderar mer och mer på att köpa en 3 växlad hoj alternativt en utan växlar. Då slipper man fundera så mycket över växlarna. Nåja, jag ska satsa på ett köksbord i första hand och cykel om jag har råd vid senare tillfälle. Kanske hittar en bättre begagnad vid något tillfälle. Vem vet! Det kanske blir som den lilla "byrån" som jag hittade och köpte igår. Som jag letat och letat och tillslut föll jag över den som jag verkligen vill ha. Tror att jag avvaktar med cykel.

Som sagt, matbord först så jag kan bjuda hem mina anhöriga lite oftare, dvs för första gången. hahahah... och göra det till en officiell inbjudan. heh.. Nu när jag börjar komma i ordning, men behöver en bokhylla också. Inte en för bara böcker utan med vitrinskåpsdel och sådant. Pappa och hans sambo hade bara ett lågt skåp med en hylla ovanför... det var väldigt enkelt och väldigt fint. Nackdelen är bara att min Tv är för liten för att vara på en sådan möbel Nåja, vi får se vad framtiden erbjuder... Nu är det ialla fall dags att blunda några timmar för att kunna jobba imorgon.



Inspektion av ny råtta!



Mission to kill the rat!





En dinglande mus
(som är upphängd med mojäng över dörrkarmen!)





Ganska rolig!
Bara att den har en tendens att smita när de springer iväg en bit. ;)





Inspektion av ännu en sak!
(med bollar inuti)





Och sist men inte minst, en bild på Klätterställningen som jag köpte för några veckor sedan.
Trädgrenen var dock inte med till den, den har vi satt dit som en extra del själv.






På återseende!

Bil!!! Weee....

28/4 Onsdag

Varför ringer alltid klockan när man sover som bäst? Jag bara undrar, för min skrek något så fruktansvärt imorse. Jag trodde jag skulle bli galen. Visste inte om jag skulle orka med dagen. Men men, skriker klockan är det bara till att kliva upp och se glad ut. Masade mig iväg till jobbet som såg lugnt ut till en början och sedan bara... woha... Ett tag trodde jag inte att det skulle lugna sig överhuvudtaget.

Dagen till ära
tog jag faktiskt bussen till jobbet, för att jag hade en sådan förskräcklig huvudvärk. Tänkte att det kanske går över efter en tablett eller så. Hela dagen plågades jag av huvudvärk, det var inte alls roligt. När klockan slutligen visade att det var dags att gå hem ringde jag till mor för att kanske eventuellt få någon skjuts hem. Långnäsa till mig!!! De hade påbörjat resan ner till Syster Yster för att hjälpa henne och hennes sambo att flytta till större lägenhet. Jag frågade snällt om jag fick låna kära brors bil, vilket jag fick under förutsättning att jag tankade den. Jag väntade därför snällt på bussen som gick över till mamsens hus.

Jag hämtade nyckel och bil och åkte hemöver. Innan jag åkte hem passade jag på att handla lite. Till min stora förvåning fann jag något som jag har velat ha länge och verkligen behöver. Jag hittade en liten "byrå" till toaletten/badrummet. Jag hade en exakt likadan när jag var sambo, men jag min dumma nöt lämnade den där. Jag ångrade mig bittert  efter det. Gissa om jag blev glad när jag såg den. Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt för mig att hitta en exakt likadan. Därför har jag letat och letat efter något liknande, dock inget fallit i min smak. Utan att ens tänka över saken slog jag till. :o) Nu ligger den i bilen och väntar på att bli uppburen till min lägenhet. Jag var så trött när jag kom hem att jag orkade inte bära upp den. Ska dock bära upp den innan jag åker iväg till Papsen imorgon. Har inte varit hem till honom sedan han och sambo flyttade till lägenhet. Det är skandal. Men nu när jag får ha brorsans bil ska jag passa på.

Tanken var att jag skulle hinna till IKEA också, men jag tror inte att jag gör det. Jag tänkte ju köpa nytt köksbord, å andra sidan behöver jag ju bärhjälp. Så, jag får nog åka när de kommer hem.

Jag ska fundera på cykeln, och den kan jag i så fall handla imorgon. Nu är det ialla fall sussatime!


På återseende!








Cykel eller köksmöbler?

Tisdag 27/4

Jaha, varit på jobbet hela dagen och det har varit tufft. Det var fruktansvärt mycket att göra. Förmiddagen var relativt lugn, men efter shiftbytet brakade "helvetet" lös. hahah.... Jag trodde att jag skulle virra till det totalt för mig. Jag var både här och där och ingenstans och överallt. Samtidigt som jag bävar mig inför sommaren så känns det som om jag växer med uppgiften. Fixar jag sommaren? Vet inte! För pengarnas skull stannar jag kvar ett tag till... frågan är bara hur länge. Fixar jag sommaren blir resten en baggis. :o)

Vi får väl se vad framtiden bjuder på! På ett sätt skulle jag vilja starta eget, men jag vet inte riktigt vad. Har inte hittat "det" än och sedan är nästa problem kapitalet. Det kostar ju att starta upp något. :oS Jag vet inte vad jag vill.... Önskar att jag kunde ha varit lite mera "organiserad" och haft en bättre karaktär och varit mera målmedveten. Var gick det fel när jag blev tillverkad, kan man ju undra ibland.  :oS

Ett mål som är säkert redan, är att jag ska gå coh sussa nu! Jag ska fundera på om jag ska köpa cykel eller om jag ska köpa köksbord och stolar. Har förvisso allt, men bordet är inte så fräscht... och min cykel är skruttig, växlarna funkar inte som de ska. Vad ska jag satsa på? Jag tog ut en del pokerpengar idag, får se när de behagar anlända till mitt konto. De kanske gick upp i rök! hahah...  Om jag bestämmer mig för att köpa både köksmöbler och cykel så vet jag ialla fall är jag får pengar snart, i fall det skulle knipa senare under maj. Egentligen, oavsett om jag väljer att köpa både och eller endera så borde jag överleva ialla fall ---> utan mina vinstpengar från pokern. Innan jag fick detta jobbet så hade jag mindre per månad och överlevde. Det borde allstå inte gå någon större nöd på mig. Så, nu ska jag masa mig i säng och sussa en stund.


På återseende!



Aaaahhhh.. just det, jag köpte ju två trisslotter igår, hade glömt det. Tänk om jag är miljonär!!! :oD....Det kan man ju bara drömma om. Det var nog bara nitlotter jag köpte! bah... God natt!


Operation uppröjning!

Tänk så mycket skräp man kan samla på sig på så kort tid! Jag har bott i min lägenhet i 1½ år på ett ungefär och jag hade nästan inget när jag flyttade in. Lämnade det mesta hos mitt ex. Jag ville börja om och köpa sådant som *jag* ville ha... hmm... lite nya och fräsha möbler och porslin etc. Min lägenhet har varit och är fortfarande väldigt spartansk. Trots detta har jag lyckas samla på mig en massa skräp. Eftersom jag har två skrubbar så har det varit ganska enkelt att bara slänga in allt där och stänga dörren. Det är ju ingen som ska titta där inne, eller hur?!

Jag är ju också van att leva i min ensamhet,
utan att ha så mycket främmande som dyker upp titt som tätt. Jag och mitt ex har bott lite utsides och det har liksom inte funnits någon anledning för andra att bara svänga förbi. Har de nu haft tanken på att komma förbi så har de alltid hört av sig och man har kunnat göra en relativ städning eller en riktig städning beroende på vem och vad som skulle hälsa på. 

Detta "eremitliv" har jag liksom tagit med mig när jag flyttade till lägenhet, även om jag alltid har varit en social person. Dock har de senaste ehum... 7 åren gjort mig till en eremit. Det är trist, men så är det. Dock är jag påväg ut från mitt skal. Jag har bara inte fått ordning på mig själv än. Ibland glömmer jag bort var jag bor och därför bryr jag mig inte så mycket om att röja upp alla gånger eller rättare sagt orkar inte (ingen energi). Såååå, när det då kommer någon (dvs om man får reda på det en stund innan) så blir det en snabbstädning vilket leder till att skrubbarna används ganska flitigt. Sedan händer liksom inget mer. Nu har jag dock börjat röja upp och slänga sådant som inte används eller är skräp. Ska väl försöka bära ner lite kartonger och sådant ner i förrådet så att jag kan börja fylla upp skrubbarna på nytt. hahahah..

Att ha ordning känns alltid lite bättre än att ha oordning. Man kan ju förstås ha "ordning" i oordningen, beroende på vad man är för person.... men städat kanske låter lite bättre. Jag önskar dock att jag hade ett bättre ordningssinnne. Jag vet oftast och alltid var jag har grejorna, men det är kanske inte ställt i så fina högar eller så alla gånger. Försöker dock att ha: var sak har sin plats!

Dagen till ära jag också varit på kalas, kära kusin fyllde år. Det är också en liten lustig sak. Jag och min kusin bor inte ens 500 meter från varandra och vi hälsar aldrig på hos varandra. Men det får bli ändring på det. Nu. Jag måste börja dricka kaffe också, så att jag får någon anledning att fara och hälsa på folk, plus att bjuda hem folk. Innan jag bjuder hem folk så ska jag åtminstone skaffa mig ett nytt köksbord. :o)

Middag hos mor!

Söndag 25/4

När jag vaknade imorse kände jag mig så väldans trött. Hade ingen som helst lust att göra något överhuvudtaget. Min tanke var förstås att jag skulle röja och städa nu när jag har köpt mig en ny dammsugare. Jag orkade helt enkelt inte. För att jag inte skulle få för mig att krypa ner i sängen igen ringde jag till mor för att höra vad hon hade för middagsplaner. Jag erbjöd mig att bjuda på middag, kött och potatisgratäng, vilket jag förstås inhandlade på vägen över till mor.


Jag passade även på att inhandla lite batterier också, så nu kan jag ta bilder igen! :o) Tog några på katterna och deras nya tunnel.

Knuttis med tunneln i bakgrunden.

 

 

Scrollis i tunneln





Nu är det dags att sussa!

På återseende!

Foppatofflor!

Lördag 24/4

Innan jobbet sprang jag in på team sportia
för att kolla på skor, dessvärre var tiden knapp och jag kände att jag hade inte tillräckligt med tid för att fundera. Därför bestämde jag mig för att bara köpa ett par tofflor. Jag behövde ju sådana till jobbet. Kan ju inte gå med gympadojjor hela tiden när jag jobbar. Det blir ju värsta tåbiran. lol

Så, jag bestämde mig snabbt för att köpa ett på foppatofflor. I flera års tid har jag varit mer eller mindre emot dem och tyckt att folk har varit knäppa när de har köpt sådana. Dels är de fula och dels är de skrikiga... och vad gör jag? jo, jag köper mig ett par LILA foppatofflor!! sjukt!!!

Största anledningen till att det blev foppisar var att majoriteten på jobbet har sådana, eller lite enkelt uttryckt - alla har foppisar. Jag funderade lite på vilka färger alla har på sina tofflor, ville inte köpa något som någon annan har... därför blev det LILA för att jag skulle veta vilka som var mina om jag nu skulle lämna dem på jobbet. Nu vet jag ju att det finns folk som använder andras skor och det sista jag vill är att någon använder mina skor. Inte för att jag är rädd att de ska bli slitna eller förstörda.. utan det är med på grund av mina känsliga fötter. Det är så viktigt att de blir efter mina fötter.

Efter att jag hade valt mina tofflor blev det att skynda sig att betala och springa till jobbet. Det tog sådan tid innan jag fick betala också, inte för att det var så mycket folk, men expediterna var antigen upptagna i telefon eller väldigt väldigt långsamma. Jag hann i alla fall till jobbet.

Dagen kändes i övrigt väldigt lång, det var väldigt mycket att göra idag, hann inte riktigt med all jag ville. Lördagen är å andra sidan väldigt dryga eftersom passen är längre än normalt på andra dagar.

När jag kom hem blev det till att spela lite poker också. Lite teamspel! Det var inte vår dag så att majoriteten av oss åkte ut väldigt tidigt i spelat. Jag är uppe nu endast av en anledning och det är att en i teamet tog sig till finalbordet och fick spela heads up, slutade på 2a plats. Det var bra spelat även om han blev tvåa. Satt uppe bara för att heja och stötta i svåra beslut. :o) Nu är det dags att sova ialla fall. Godnatt!


På återseende!

Shoppingtur

Japp, det fanns pengar på mitt konto imorse. Lite mer än jag trodde om jag ska vara ärlig. :oDDDD Jag hade väl mer eller mindre planerat med mor att vi skulle åka och shoppa. Jag hade ju lite som jag behövde. Nåja, lite spontanköp blev det dock men inga onödiga köp.

Shoppinglistan:

En ny fin dammsugar, hoppas den suger bra.
Nya fina glas, förhoppningsvis mer lätt diskade än mina gamla.
En liten behändig strykbräda, min gamla är lämnad hos exet för den var trasig.
Ett påslakan-set. Behövde, plus att det var härligt tyg.
En liten lampa som jag hade tänkt ha till nattduksbordet.

Jooo, jag köpte en liten tunnel till katterna också. Till min förvåning så lekte katterna med tunneln.


Så, ska försöka hinna köpa mig ett par nya skor imorgon, det kanske slinker ner ett par brallor också. Vem vet! :o)


Ganska nöjd får jag väl säga att jag är. :o)


På återseende!


Räkningar!

Suckar!!!

Jaha, då var det dags att betala dessa förbenade räkningar igen. Fasen vad jag hatar räkningar! Yuck!!!! Om jag fick bestämma så skulle det inte finnas några. hahaha... bara fickpengar. Vad skönt det vore om man slapp tänka på dessa räkningar och fundera på om man har råd eller inte. Nåja, nu får jag ju lön så det borde vara bra. Dock har jag ju varit sjuk denna månad och då får man väl en sådan där karensdag eller två. Vet inte hur detta funkar. Det märks väl! Jag hade jobbat extra två dagar... jag antar att det jämnar ut sig i slutändan. Jag vet inte. Vi får väl se vad kontot säger imorgon, för det var sagt att vi skulle få pengar den 23/4.

Jag hoppas att jag får tillräckligt med pengar så jag kan åka till IKEA, för jag behöver lite saker. Jag behöver också en ny dammsugare och det är prio på en dammsugare. Nya skor behöver jag också... det är också lite av prio. Ska nog satsa på några rejäla. Vi får se vad som blir kvar efter att räkningar och dyligt är betalt. Det är bara att be... hehe...

Nåja, jag ska ta och be en liten bön innan jag lägger mig, vilket är dags snart. Det är ju midnatt. Sov gott!



På återseende!



PS. Jag är lite lur på att det är kattungar på gång även om Scrollis inte är tjock.





Cykeltur!

Dagen började som vanligt med en skrikande mobiltelefon, som funderar som min väckarklocka. Har inte använt en riktig veckar klocka på ehum... 8 år eller så. Ville bara slänga den i vägggen, det förbaskade eländet. Ville inte tro att det var sant, att jag var tvungen kliva upp. Jag var sååå trött! Det är inte så mycket att välja på när man har ett jobb som man måste sköta. Det är bara att kliva upp och se glad ut... Jag försökte tänka positivt, jag blir pigg bara jag kommer till jobbet och håller igång med diverse arbeten.

Min kära chef vill ju att vi motionerar lite på sidan om jobbet. Det är inte så att hon är rädd att vi ska bli tjocka eller så, för att vi äter på jobbet. Tanken är snarare så att det stärker kroppen om man kan motionera på sidan, plus att man blir piggare. Hittills har jag varit slö och åkt buss, förutom någon enstaka gång då jag har promenerat till och från jobbet, eller åtminstone till jobbet. Med tanke på mina ömma fötter har jag valt att inte promenera hem från jobbet och jag har tvärvägrat att promenra till jobbet för jag vet att jag kommer ha extra ont i fötterna efter jobbet. Plus att jag är ingen morgonmänniska. Bara ursäkter! hehe... Min målsättning är att börja på gym och det står jag fast vid, det är bara att ekonomin har inte funkat för den biten än, men nu gör den det och jag ska fixa kort så snart pengar rullar in.

Som substitut till gym och promenader till och från jobbet så har jag faktiskt plockat fram cykeln och har cyklat till jobbet idag. Det var inte premiärturen, för den tog jag i helgen och då började det vräka ner snö. Idag var det helt målnfritt nästan.. underbart väder var det ialla fall. :) Det var riktigt skönt att cykla till jobbet även om det fortfarande är lite för kallt för att jag ska gilla att cykla.

Jag skulle vilja ha en ny cykel, kanske kan köpa en ny cykel när jag får skatten... eller om jag får en riktig bra lön denna månad, men det tror jag inte. Jag har ju varit lite sjuk, plus att jag har varit ledig en dag. På tal om lön, jag hoppas verkligen att den kommer på fredag. Skulle vilja åka till IKEA och se om jag kan fynda något. Det finns mycket som jag skulle vilja handla, men det kostar så mycket totalt sett. hahah...


Nåja, nu ska jag förbereda mig för morgondagens arbetsdag.


På återseende!

$400 och kanske kattungar!

Dagen började med ett uppvaknande till att alarmet av klockan skrek: stig upp!!! Jag hade ställt klockan bara för att jag inte skulle sova bort hela dagen. Som vanligt gjorde jag min morgonrutin, in i vardagsrummet och starta datorn och sedan göra toabesöket... fixa eventuell frukost --> dvs, om det finns något hemma! Vilket det självklart inte gjorde idag. Gick tillbaka till datorn för att sakteliga vakna till liv. Jag hade hört ryktas om att jag skulle ha fått in några pengar på kontot, som present av mor. Kollade kontot och jublade, pengarna var på plats! Jippi!!! :o) Dock tyckte jag att det var lite skumt att det fanns pengar på båda av mina konton, så jag var tvungen att höra om mor hade varit extra generös. Hon hade inte varit extra generös utan den andra summan måste ha kommit från min far, får ringa honom imorgon och tacka för presenten. Mamma tyckte att jag skulle använda pengarna till att köpa nya skor... hmm... sugen, men jag tror nog att det får vänta tills mer pengar kommer in på kontot, i slutet av veckan eller på Måndag nästa vecka.

Nåja, när jag hade vaknat till liv kom jag på att jag skulle göra ett besök hos en väninna som delvis var planerat sedan igår. Fick dock skynda mig eftersom tiden var knapp och hon skulle iväg och jobba kväll. Det blev väl mer eller mindre en snabbvisit. När jag ändå var där passade jag på att klämma och känna lite på hennes honkatt och jag kunde konstatera att min honkatt har större spenar än min väninnas. Såååå... ska jag dra slutsatsen att det kommer poppa ut några kattungar snart. Jag hoppas att det inte blir så många utan kanske bara en eller två i så fall.

Jag och min väninna tog oss en promenad in till stan i samma veva som hon skulle börja jobba. Det var roligt att ta den promenaden. Kändes ganska roligt... Jag funderar på om jag ska föreslå att vi tar en liten promenad lite nu och då när det är fint väder. Vi kom överens om att vi ska börja gymma ihop, dvs när jag har fått tummen ur och skaffa gymkort, vilket jag hade tänkt göra så fort pengarna kommer. Till det behöver jag ju också nya dojjor så det blir ju ett lämpligt inköp med andra ord. När jag ändå var i stan passade jag på att titta på nya dojjor... jäklar vad de kostar. Tänkte köpa ett par rejäla den här gången. :o) Jag tog bussen hem efter det.

När jag kom hem reggade jag mig för en pokerturnering... och kan jag bara säga weeee!!! :o) Gattis till mig! Jag kom på andra plats i turneringen. Sista handen blev lite felaktigt spelad. Jag träffade 2 par på floppen och slowspelade den. Eftersom jag slowspelade fick den andra chansen att träffa stege. När jag väl pushade all in på river så hade han redan vunnit handen. Skulle ha pushat på floppen. Men men, man kan inte vara efterklok. Det är inte säkert att han hade foldat ialla fall. Man vet inte! Ibland snurrar tankarna och man göra konstiga moves... The charm of poker som jag brukar säga! Men 400 dollar är inte så illa pinkat. Undra vad jag ska köpa för de pengarna.... kanske låter dem bara vara kvar och låtsas som om jag aldrig har vunnit dem. Kanske bäst det så att inte man åker på något eländigt. hahahah




Nåja, nu är det dags att sussa så man orkar upp på jobbet imorgon! (fortfarande Måndag i min värld. :oP )

Söndag 18/4 och ledig!

Toppen dådå! Vaknade äckligt tidigt bara för att det var dags för... ehum... månandens för normala kvinnor. För mig ----> överraskningen!  :( ... Inte roligt alls! Akut fick jag ringa efter skjuts till en någorlunda bra affär med någorlunda bra kvinnliga detaljer. Baaaahhaaa... !!!!

Försökte njuta och ta det lugnt resten av dagen i min ensamhet, när jag ändå hade tagit ledigt. Tanken var att jag skulle promenera iväg till en kompis, men det sket sig pga vädret och överraskningen. Eftersom jag har varit krasslig, jobbat hela dagarna och för att dammsugaren inte fungerar som den ska har jag mer eller mindre skitigt i att dammsuga på ett bra tag. Det har också blivit lite si och så med undanröjandet av saker och ting också. Jag menar, jag bor ju lite utsides, förväntar mig inte att det kommer direkt folk till mig. Av den anledningen så blir det inga större ansträngningar på att hålla ordningen. Med mina två katter kan det emellanåt se ut som om en orkan har dragit genom rummet..... och det är ju inte så roligt när det då kommer folk. Jag vill ju veta lite innan så att jag dels kan fixa i ordning lite som undanröjning och kanske göra mig till med lite fika eller så. Antar att jag är lite bortskämd från den tid då jag bodde söderöver. Där ringer man till folk innan man gör ett besök. Här ringer man knappt på dörren, här kliver man in bara!!!

Hur som helst, när jag satt och spelade en pokerturnering ringer det på dörren.... jag försöker smyga mig ut i köket för att se vem det var. Dock kunde jag inte se vem det var.. jag hade ju inte tänkt öppna för någon egentligen. Sedan hör jag hur det börjar knacka på dörren... medan jag försöker spana för att se vem det var så hör jag hur dörren öppnas. Attans, jag hade glömt att låsa dörren när jag kom hem. hahaha..... Det var "faster" och kusin S som kom på besök. ***PANIIIIIK***..... Nog hade jag ju velat städa lite innan de kom, åtminstone plocka i ordning lite och diska undan disken. Jag ursäktade mig med att det hörs knapp när någon plingar och knackar. Jag tog också tillfället i akt med att berätta om min depression.... att det finns ingen ork för något etc etc..  de hade väl lite förståelse. Men ialla fall, lite pinsamt var det dock! Jag fick en fin skål ialla fall! Det tackar jag för. Jag lämnade så mycket när jag flyttade från mitt ex..... Dags att bygga upp allt igen!

Efter att jag hade haft Faster och kusin på besök var jag helt slut.... så det blev inte så mycket mer än att glo på TV. Skulle ju ha fortsatt att städa. Jag hoppas verkligen att mina tabletter kommer att verka när jag väl börjar ta dem. Måste hämta ut dem först.


Ja, det är fortfarande söndag i mitt huvud! Har inte lagt mig för kvällen än. (intern info)


Nåja, jag hörde talas om att det skulle komma några pengar till mitt konto på måndag kanske. Det ska bli intressant att se om det blir några över till mig eller om det bara säger slurp.

********


Ehum jo så att..... jag tror att min Scrollan ska ha kattunger! Jag bara tror.... hon har inte varit social på flera veckor. Hon har ju kommit och sagt hej, men sedan har hon gått och gömt sig. Väldigt olikt henne! Av någon anledning skulle jag lyfta henne och fick då känna att en av bröstvårtorna var lite större.... än var de normalt är. Jag tog och kikade lite och då var det kanske 4 som var lite större och lite rosa. Jag tyckte också att hon hade blivit mer "spänd" om lillmage och när jag ställde upp henne på bakbenen och höll i frambenen så kändes det som om hon hade en liten kula, den var inte riktigt jämn. Men vad vet jag! om hon ska ha kattunger sker det kanske om några veckor... 3-4 veckor... kanske. Samtidigt så vet jag inte när det ska ha gått till, när jag inte har sett på? Han har inte visat något större intresse för henne på det sättet. Han är ju så "barnslig". Visst var det lite intresse i månadsskiftet februari/mars....Man vet aldrig!  Vi får väl se! Är det så att det visar sig på henne... eller att det poppar ut en kattungen eller så. Då ryker kulorna för honom, så att han inte kan ställa till med något mer i så fall.


Jag vet inte riktigt
vad jag ska hoppas på. visst vore det väl roligt med kattungar.. men jag vill ju ha hund och jag känner att jag vill inte ha fler katter än dem jag har. Får väl slå in en kattunge i present och ge till syster yster och säga grattis, och sedan får jag ge en till brorsan och till Mamma och co. :oD  Vad kan de göra?? hahahha....

Jag var fordervärd åt en kattfamilj en gång... och jag säger jäklar vilket liv de förde. De var som en hel hjord med elefanter när de sprang, trots att det bara var 3 kattungar och en mamma. De klättrade på allt...  Men de var väldigt söta!! glömmer dem aldrig! Dock kunde jag inte ha dem så länge då jag hade 3 katter själv på den tiden.


Nåja, jag ska sussa nu!


På återseende!

Min dag?

Grattis till mig 17/4!...

Japp, jobbade hela dagen. Inte mycket tid över till att överhuvudtaget vara social eller ha tid för att göra något. Det var mest bara att kliva upp, polera gaddarna och åka till jobbet och sedan se på tv och lägga sig. Detta är nog första födelsedagen som jag inte har kunnat fira på något sätt. Inga pengar, ingen tid och jobbar. Ha... det är livet det! hahaha... eller bad timing. Det kommer ju in pengar på måndag, men det är ju måndag. Nåja det spelar ingen större roll, behöver inte fira min dag. Behöver inte bli äldre. :oP

Solen sken i morse
och därför tog jag cykeln till jobbet. Det gick ingen buss förövrigt och jag vågade inte fråga familjen om någon av dem kunde skjutsa och hämta mig. De har fått ställa upp nog mycket senaste året. Tänkte att jag fixar detta själv och tar cykeln... jojo, det gick ju bra men när eftermiddagen närmade sig började det vräka ner snö från himlen. Snart låg det ett täcke över market! Jag fick ju då en anledning att ringa till mor och höra om hon kunde skjutsa hem mig. Jag vägrar att cykla i slask och halka. Redan från barnsben har jag fått lära mig att man tar inte ut cykeln förrän det är bart på marken. Så blev det också!

Dagen till ära fick jag även hacka lök på jobbet. Allt brukar funka bra... men idag så strulade det lite, speciellt när jag skulle rengöra maskinen. Byttan där man sätter löken måste man ta loss när man ska diska eländet. Jag skulle ta loss byttan och diska den, problemet var bara att den satt som berg. Jag tog därför i för kung och fosterland och ett tu tre fick jag "armen" från maskinen rakt i huvudet, just ovanför tinningen på vänster sida. Allt bara svartnade... Jäkla vilken smäll! Det gjorde så helvetes ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen eller om jag skulle börja skratta eller gråta. Självklart brister jag ut i skratt för det var så dumt. Jag fick order av min arbetskompis att sätta något kallt mot stället. Jag letade reda på något kallt. Trodde att det skulle svälla upp mer och bli mer blått. Dock tror jag att jag kom lindrigt undan, det blev inte så blått, men en liten blå bula blev det.  Snyggt att ha sådant när man jobbar på det stället som jag gör. grrr... Hade det blivit värre så hade jag ju gått hem självklart. Den här gången överlevde jag! Man kan nog säga att detta var inte riktigt min dag!

Jag ska gå och sussa nu och hopppas på en bättre morgondag istället.


På återseende!

Ledig dag!

Dagen till ära bjöd på ledighet. Skönt! Jag hade ställt klockan för att inte sova bort hela dagen. Egentligen hade jag stora planer för dagen, men de sprack när jag tog mig en titt på kontot. Fick lite oväntade kostnader den här månaden som sved lite, tex läkarbesöken. Tappade lusten lite för min födelsedag i helgen... *suck*

Japp, det är min dag imorgon och jag hade tagit ledigt på söndag i fall jag skulle ha någon form av bjudning, men nu blir det igen bjudning.... Får ta det en annan gång. :o( Hade tänkte fixa bord och stolar,  göra dem fräsha och få mig en ny dammsugare, här behövs dammsugas.

Nåja, inte mycket att göra åt. Dock ser jag framemot min lediga söndag ialla fall.


*****

Kring lunchtid åkte jag över till mor, hade inget speciellt att göra. Det blev bara en snabbvisit eftersom mor skulle jobba. Jag fick höra att hon hade bokat tid hos veterinär för Mejja, ena hunden. Mejjas tuttar har blivit lite större sedan löpet och hon har blivit lite rundare om magen plus att hon saknar matlust. Det finns en liten risk att det har blivit någon form av tjuvparning. Den misstänkte är grannens lille hund. Så nästa vecka ska de till veterinären för koll. På ett sätt önskar jag att hon har valpar i magen för då har jag eventuellt en hund.... eventuellt.... och på ett sätt önskar jag att det inte är några valpar, för att Mejja är så ung själv. Plus att det kanske är en olämplig tid för mig att ta valp. Nåja, det återstår att se förstås. Även om det blir valpar är det inte säkert att jag vill ha någon ialla fall. hehe.. de kanske ser konstiga ut. Stora hängöron, korta bakben och höga framben eller tvärtom. De kanske har 3 svansar och 8 ben. huh.. Vad vet jag! Jag är helt säker på att jag vill ha en hund... och Sheltie ligger närmast hjärtat för tillfället. Jag kanske bordet bara vänta tills jag har råd med en sådan. Vad vet jag!


Efter besöket hos mor jag har bara varit hemma och glott på TVn och suttit framför datorn. Inte gjort någon som helst nytta. Jag borde kanske sälja datorn. Jag kanske kan få en 500ing för den. hahahha...  Nää, skulle inte kunna sälja den! Men borde kanske använda den mindre. Känns som om det är läge att träffa någon ny partner snart.... och komma i ordning med livet på ett bättre sätt. En sak är klar... det är dags för sängen! Jobb imorgon!


På återseende!

Jobb och jobb!

Jobb, jobb och jobb och åter jobb plus en massa strul hit och dit. Pust! Ja, det var ett tag sedan jag skrev något. Känner inte att jag har haft något speciellt att skriva om. Det mest har handlat om jobb och den turbulens som är på jobbet. Ett tag var jag redo på att ta mina skor och gå hem. På ett sätt är jag väl det fortfarande... men jag tänkte att jag skulle kämpa ett tag till.... tills chefen blir less och sparkar mig, dvs om jag inte hittar något annat innan. Detta är inte slutstationen, även om jag tycker om mitt jobb. Det finns saker som retar mig och det är inget jag kan göra något åt, tyvärr.

Nog om det...
För ca 2 veckor sedan gjorde jag något som jag skulle ha gjort för flera år sedan, jag bokade tid hos läkaren. Japp, jag har fått diagnosen depression. Med det antar jag att jag är en "modern" människa. hahah... De tog en del prover och allt såg jättebra ut, till och med blodsockret. Jag är chockad! Eftersom det inte var något kroppsligt har jag fått piller att tillgå. Måste bara hämta ut dem från apoteket. Bävar mig för kostnaden. Hade hoppats att jag skulle få några pengar snart igen så jag kunde hämta ut dem med gott samvete. Varför ska allt handla om pengar? grr...  Förhoppningsvis rullar det in lite pengar på måndag/tisdag. Gjorde ett uttag från pokern!

Jag tror inte att jag kan förvänta mig
några pengar när jag fyller år. Jag har önskat mig en dammsugare, behöver en. Den jag har suger värdelöst tycker jag. Sedan har jag önskat mig ett strykjärn och strykbräda. Ahh... det finns så mycket som jag skulle vilja ha. Det är så svårt att säga vad man verkligen behöver... dock behöver jag en dammsugare. Ska ha en påslös. Jag har förvisso min robot men den är lite mesig och har en för liten behållare, den blir full på nolltid.


Nåja, nu ska jag tänka på refrängen så att jag orkar upp på jobbet imorgon.


Anpassad sökning
RSS 2.0