Nytt år nya tag... o kanske ny kärlek!?

Än en gång är det bara att konstatera att tiden rinner iväg väldigt snabbt. Det har hunnit bli nytt år och det kanske är dags för en liten uppdatering. Hmm... vad finns att säga.

1. Jag arbetar fortfarande kvar på samma ställe. Känns ju bra...

2. Studierna är återupptagna, fixade en hemtenta jag hade innan jul med godkänt resultat. Utmärkt. Bara lite kvar där! Har kommit in på en bildkurs, som skall läsas denna termin på sidan om jobbet. Samtidigt ska jag ge mig i kast med Examensarbetet mitt. Inte mycket kvar med andra ord, med lite tur så kanske jag har mitt examensbevis i slutet av sommaren.

3. På kärleksfronten... hmmm....Höstens Stjärna är lagd på hyllan och det kanske var lika bra. Hade mina misstankar ganska tidigt att det inte skulle funka. Dock får vi se vad som händer detta år på kärleksfronten. Har dejtat en annan ett par gånger.... heheh... och ingen vet om det! :oP Nu kanske!? haha... Låt oss kalla relationen för vänner med väldigt goda förmåner än så länge. :) Vi får se vad som händer i framtiden, det kan ta slut snabbt och det kan fortsätta. Det är en väldigt mysig och gullig kille. Gillar väldigt mycket på något sätt.  

Livet går vidare! Det mesta känns bra och jag börjar ha koll på läget. Det enda jag skulle vilja just nu är att åka ner till Syster yster och hälsa på och på samma resa passa på att svänga förbi den värmlänska släkten. :)

Det var lite uppdatering för det nya året.


På återseende!


Anpassad sökning
RSS 2.0